Vi har åpne lederutviklingsprogram - trenger du påfyll?

Potensialet ved å utvikle fantastiske ledere er enormt

Ved å investere i lederne og lederutviklingsprogram tar virksomheten ikke bare bedre vare på de ansatte, de tilrettelegger for et miljø der de ansatte også presterer bedre. Alle fortjener en fantastisk leder! Og alle ledere fortjener å få grunnlag til å lykkes.

FRONT Leadership tilbyr flere ulike program for å hjelpe ledere å lykkes i sine roller. Programmene gir økt kunnskap og verdifull ledertrening, slik at deltakerne blir i stand til å ta de riktige grepene for å sikre suksess for seg selv og sin virksomhet. Våre lederutviklingsprogram er forskningsbaserte og har mange referanser som kan vise til konkrete resultater. Er du ny leder, erfaren leder eller kanskje du er leder for andre ledere?

Det er for øyeblikket fire ulike lederutviklingsprogram som er åpne for påmelding:

Lederutviklingsprogram som følger din hverdag

Camilla Caspersen, lederutvikler og ansvarlig for «Ny som leder» forteller at det unike med FRONT Leadership sine program er hvordan de foregår som en integrert del av arbeidshverdag. Nytt av året er at vi nå tilbyr våre lederutviklingsprogram som åpne programmer. I våre åpne programmer, går du sammen med ledere som er i tilsvarende stilling som deg selv, fra ulike virksomheter.

Camilla Caspersen 60 WEB

– Det gjør at virksomheten kan merke umiddelbar effekt. Samme som i toppidretten, må vi som ledere hele tiden trene og utvikle oss sammen med andre for å holde toppformen ved like. Denne spesielle typen lederutvikling over 10-12 måneder er både effektiv og lønnsom, og skaper en god progresjon i både innsikt, selvledelse og tilpasset lederskap.

Ledere blir ofte kastet ut på dypt vann, og et lederutviklingsprogram kan være den livbøyen som hindrer at man synker. Men det holder ikke bare å holde seg flytende, man må også lære seg å svømme for å komme fremover – og det kan ta litt tid. Det å bli en fantastisk leder skjer ikke i et vakuum, det er en laginnsats. Derfor tilbyr vi skreddersydde lederutviklingsprogram der du lærer sammen med folk i samme ledersituasjon som deg selv.

Robert Marsalis, lederutvikler og ansvarlig for «Erfaren leder» peker på den tette integreringen mellom teori og praksis som er karakteristisk for alle de åpne programmene FRONT Leadership tilbyr.

– Dette er ikke en uke på konferansehotell eller lange foredrag med påfølgende lekser. Her skal man ta eierskap til det faglig gjennom aktiv anvendelse i det daglige. Når vi møtes, starter vi alltid med refleksjon over læringen vi har gjort oss mellom samlingene.

I våre åpne lederutviklingsprogram går du sammen med andre ledere som er i tilsvarende stilling som deg selv. Vi har noe for enhver – for ledere på ulike nivåer og med ulik fartstid. Ta kontakt i dag for å se hvilket åpne lederutviklingsprogram som kan passe nettopp for deg!

Robert Marsalis

Lederutvikling hos FRONT Leadership

Vi er overbevist om at ledere kan trenes og utvikles til å bli bedre ledere, og at det først og fremst er innsatsen vi legger ned som teller.

Alle våre lederutviklingsprogram er godt forankret i det nyere forskning viser må til for at lederutvikling skal virke, og alt av faglig innhold og metodiske tilnærminger er basert på lang erfaring og anerkjent forskning.

Sammen med vår egen metode gjør dette oss unike blant tilbydere av lederutvikling.

Våre program har målbare resultater som viser effekten av deltakernes omsetning av teori til praksis, gjennom en jevnlig avstemming med de som opplever og erfarer deltakernes utøvelse av ledelse.

Lederutviklerne hos oss er ikke bare forelesere, de er selv gode ledere som får deltagerne til å prøve hardere og klare mer enn de selv trodde var mulig.

Ny som leder

Markedsrapport 23