Bli best – behold talenter og nøkkelarbeidere!

Kampen om den beste kompetansen er knallhard. Alle ansatte forventer en fantastisk leder. Har de ikke det, er veien kort til konkurrentene. Din jobb har derfor aldri vært viktigere enn nå.

Bli med på Norges største fysiske lederutviklingskonferanse. Få den nyeste kunnskapen om lederutvikling og praktiske verktøy til å hjelpe lederne dine slik at dere beholder de beste ansatte. Og ikke minst, knytt kontakt med andre glødende engasjerte og dyktige personer i fagmiljøet.

TAKE LEAD 2022 kommer flere av landets beste lederutviklere og foredragsholdere for å gi deg:

  • Verdifull læring fra 10 store lederutviklingsprosjekter i året som er gått
  • De aller nyeste forskningsresultatene på ledelse og lederutvikling
  • Engasjerende innlegg om praktisk lederskap og hvordan du kan hjelpe dine ledere
  • De mest innovative løsningene for lederutvikling, med og uten bruk av teknologi
  • Sofaprat med nøkkelpersoner i bransjen om hvordan den nyeste forskningen, praksis og innovasjoner kan brukes videre i din og andres virksomheter

Professor Anders Dysvik kommer! 

Anders Dysvik BI e1652295952590 517x400 1

Gled deg til keynote speaker, professor og forsker Anders Dysvik, fra Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Han er virkelig en autoritet innenfor evidensbasert lederutvikling, praktisk HR og innovativ ledelse. Dysvik har hatt en rekke publikasjoner i A-rangerte internasjonale tidsskrifter og er involvert i flere norske og internasjonale forskningsprosjekter på lederutvikling. 

  • Du får den nyeste forskningen, fag, fakta og fun-facts kombinert på en mesterlig måte.
  • Du får innsikt som garantert vil føre til at du utfordrer ditt eget tankesett og handlingsmønstre.
  • Du får redskap til å gjøre din virksomhet mer konkurransedyktig i et marked som stadig endres.
  • Du lærer mer om hvilke tankesett og handlingsmønstre ledere må ha i møte med utfordringer og muligheter rundt teknologi, digitalisering og globalisering.
  • Du får gode tips om hvordan maksimere potensialet i HR i din virksomhet.

Sofaprat om talentutvikling

Camilla profile 3 1 e1652300400252

Camilla Caspersen, Foodora

Head of People

Camilla har jobbet som HR sjef i 7 år, tidligere i Academic Work og nå i Foodora Norge AS. Hun har også bred erfaring fra forskjellige bransjer og roller, og brenner for å skape en arbeidsplass hvor vi sammen kan skape økt engasjement, vekst og en sterkere organisasjon for fremtiden. Vi er alle forskjellige – det kan være vår største styrke hvis vi bruker det riktig!

Line Isegran Seniorrådgiver i HR avdelingen til Kirkens Nodhjelp

Line Isegran, Kirkens Nødhjelp

Seniorrådgiver, HR

Line Isegran leder teamet som arbeider med utvikling av folk og organisasjon i Kirkens Nødhjelp. Hun har hatt lederjobb i mange år og vært medlem av selskapets ledergruppe i tidligere jobb, Fretex. Utvikling av folk har alltid vært en motivasjonsfaktor for Line, og hun har de siste årene jobbet med å designe og utvikle lederprogram og hatt fokus på medarbeiderskap.

Håvard Johansen

Håvard Johansen, Yinson

Vice President & Head of HR

Håvard er hovedansvarlig for organisasjons- og lederutviklingsaktiviteter i Yinson. Han har over 20 års bakgrunn fra det norske forsvaret, hvorav ca. 10 år i NATO- og FN tjeneste. Håvard har jobbet med blant annet HR, team- og lederutvikling de siste 10-12 årene. Arbeidet hans har vært spesielt med fokus på verdibasert og intensjonsbasert ledelse.

LiveLeer2

Live Leer, Storebrand

HR-sjef lederutvikling

Live Leer kom til Storebrand fra IT-bransjen etter 20 år i selskaper som Apple og Opera Software. Live har jobbet i krysspunktet mellom kommunikasjon, menneske og teknologi i disse årene. Hun har beveget seg fra PR, marked og produktledelse, til HR og internkommunikasjon. I tillegg pendlet mellom å være leder og fagspesialist.

Les mer om Live 

Anders Dysvik som foredragsholder av ledere som lederutviklere

Anders Dysvik, Handelshøyskolen BI

Forsker og professor

Anders Dysvik er aktivt forskende professor og foreleser ved institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Anders er en inspirerende foredragsholder og en autoritet innenfor evidensbasert ledelse. Innsikten han kommer med vil garantert føre til at du stopper opp, reflekterer og utfordrer eget tankesett og handlingsmønstre.
Les mer om Anders

Eva og Mats i Front Leadership

Mats Kristensen, FRONT Leadership

Ordstyrer 

Mats Kristensen er co-founder & Managing Partner i FRONT Leadership med spesielt ansvar for strategi og det kommersielle. Han er foreleser på BI, nettverksleder for flere profesjonelle nettverk, medforfatter av HR-boka (Gyldendal) og spaltist i fagbladet Personal og Ledelse.

 

 

Les mer om Mats

Dagens konferansier

Hedda Kise

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hun jobber som formidlings-coach og tekstforfatter for næringslivet. Hedda har vært TV-programleder og vaktsjef i over 25 år i nyhetsprogrammer, aktualitetsmagasiner og underholdning i NRK og TV2.

Les mer om Hedda

Hedda Kise som holder Lead on Screen