Bedriftsintern lederutvikling

«Ledelse er å finne ut hva som må gjøres, og deretter få folk til å ønske å gjøre det.» 

Alle fortjener en fantastisk leder! Hver dag bidrar vi til at store og små team over hele landet har nettopp det – fantastiske ledere. Hver dag skaper vi målbare, varige atferdsendringer som er til beste for både lederne, arbeidsmiljøet og organisasjonens resultater.

Vi tilbyr skreddersydde bedriftsinterne programmer som utvikler og ivaretar lederne deres – og styrker hele organisasjonen fra innsiden og ut. Kurslederne våre er tett på deltakerne over tid, følger dem opp og får dem til å klare mer enn de selv trodde var mulig.

Lederutvikling

Målet med lederutviklingen er å gjøre lederne deres enda bedre rustet til å levere resultater gjennom andre. Vårt program for lederutvikling er evidensbasert, praktisk, konkret, variert og har dokumentert effekt. Les mer

Ledergruppeutvikling

Hvordan ledergruppen fungerer, har stor betydning for virksomhetens prestasjoner. Ikke alle ledergrupper er så effektive som de kunne ha vært. Det kan vi hjelpe dere med. Les mer

Lederprinsipper

Lederprinsipper sørger for konsekvent og effektiv ledelse. Vi hjelper dere med å sette lederprinsipper på dagsordenen – uansett om dere trenger nye fra bunnen av eller vil gi nytt liv til prinsippene dere har fra før. Les mer

Coaching og veiledning

Ser du tegn til at lederne på arbeidsplassen begynner å bli slitne i lederrollen? Eller vil du rett og slett foregripe slitasjen? Da er vår coaching og veiledning det de trenger. Les mer

Våre åpne programmer

Slik jobber vi

Front Wheel

Hvorfor FRONT?

Et høyt presterende team presterer best når treneren står på siden for å organisere, legge til rette, støtte og sørge for et godt samspill på laget. Våre lederprogrammer er designet for å gi deg som leder overblikk og personinnsikten du trenger.

settings 1

Metode

Ledertreningen skal være lønnsom for virksomhetene. FRONT Leadership har utviklet en særlig effektiv metode for opptrening av lederkompetanse med målbare resultater.

layers 1

Gjennomføring

Våre lederprogrammer gjennomføres som en del av arbeidsdagen, og er designet for å integreres sømløst. Ledernettverk og refleksjon står sentralt og vi skreddersyr alle ledertreningsprogrammene etter virksomhetens behov.

Live Leer

«Det perfekte program for travle linjeledere».

Live Leer, Head of Leadership & Learning i Storebrand

PostNord

«Lederne hadde tidligere et fokus på det tekniske i jobben som skulle gjøres, mens de i dag legger langt mer vekt på å skape utvikling gjennom andre, basert på tillit og relasjoner i teamet. En utvikling jeg er stolt av!».

Henrik Sandberg, Opplæring- og utviklingssjef i PostNord

Rune Erland

«Veldig fornøyd over endelig å ha funnet løsningen på lederutvikling»

Rune Erland, HR-direktør i Bilfinger Industrier

SATS

«Ledermuskelen må trenes kontinuerlig som andre muskler, så dette programmet passer oss perfekt!».

Anniken Mørch Fischer, Nordic People Development Manager i SATS