«Hedda Kise er dyktig og engasjerende. Raskt fikk jeg svært nyttig og praktisk kunnskap om hvordan formidle budskap og påvirke mer gjennom kamera.»

Deltaker på Take Lead 2022

Kameratrening og digital kommunikasjonsrådgivning

Digital kommunikasjons-
rådgivning

De fleste ledere sliter med å få kommunisert godt nok, påvirket godt nok, informert godt nok og engasjert godt nok. Som leder trenger du å løse problemer mer effektivt og bærekraftig, og du må ofte gjøre det på avstand.

Den nye normalen innebærer mer bruk av kamera i all kommunikasjon, både med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Folk sitter stadig mer distribuert. I tillegg vil den kommende generasjonen ansatte helst bli formidlet til via skjerm. For at milennierne skal ønske å jobbe for din virksomhet – og bli der, må du som leder være up to date i forhold til kommunikasjon via kamera.

Alt dette fører til økende press på deg som allerede har en hektisk arbeidshverdag med et enormt ansvar og harde prioriteringer. Med Hedda Kises hjelp, vil du raskt bli kvitt all utrygghet og i stedet få påvirkningskraft gjennom kamera slik at du kan være en god leder for fremtiden.

«Hedda er en dedikert programleder som brenner for å gjøre en god jobb. Vi har hatt et strålende samarbeid i ulike tv-konsepter.»

Unn Grethe Berge, PR- og medierådgiver i TV2

take lead unn grethe e1659610954378

Etter 30 år som programleder i NRK og TV2, ser Hedda Kise et enormt potensial for ledere til å påvirke enda sterkere enn de gjør i dag. Hun vil lære deg å bygge opp innhold som fungerer, og hun vil lære deg å opptre foran kamera. Det vil skape nærhet, forståelse og engasjement, så du kan påvirke mye mer enn i fysiske møter, på e-post eller telefon. I tillegg er det tidsbesparende og det bidrar positivt til miljøregnskapet.

Hedda Kise viser deg hvordan. Like lenge som hun har vært programleder, har hun hjulpet andre programledere og intervjuobjekter med å komme igjennom kamera. Det har ofte ført til at de har gjort det langt bedre enn de selv trodde var mulig, ikke minst under sterkt tidspress. Hun viser hvordan du får interesse hos mottakeren og hvordan du når frem med ditt budskap med mer overbevisning, troverdighet og integritet.

Hennes undervisningsforedrag, Lead on Screen fikk et imponerende gjennomsnitt på 9 av 10 mulige poeng fra deltagerne på Norges største konferanse for lederutviklere. Med få minutter på storskjerm fikk hun en enestående skår.

Kameratrening

«Hedda er en usedvanlig dyktig foredragsholder. Hun evner å være nær og tilstede på en måte som gjør rommet blikkstille. Mine varmeste anbefalinger!

Rebekka T. Egeland, organisasjonspsykolog / Chief People Strategy Officer i Dr. Dropin

rebekka t egeland

Tid er viktig for ledere som vil holde seg på topp. Derfor har vi laget et opplegg, som gir stor effekt fra første stund.

Aldri mer skal du oppleve at kamera og skjerm kommer i veien slik at du ikke får påvirket godt nok. Programleder Hedda Kise viser deg – raskt og enkelt – hva du må unngå å gjøre. Du lærer å bruke kamera til din fordel slik at du opptrer troverdig med tyngde. Du kan også få hjelp av Hedda Kise til å skrive manus eller trening i å bygge opp innhold. Med Lead on Screen, blir du raskt trygg foran kamera.

På en naturlig og selvsikker måte vil du hele tiden vite hvordan du skal bruke alt fra tonefall, kroppsspråk og klær til lyssetting, lokasjon, bakgrunner og rekvisitter for å fange interesse, skape nærhet, fellesskap og tillit. Intuitivt vil du vite hvilke ord du skal bruke, slik at det treffer, motiverer, engasjerer og påvirker mest mulig.

Du effektiviserer kommunikasjonen slik at du når langt flere, langt raskere, og du styrker omdømmet til virksomheten. Dine ansatte vil oppleve at du er mer til stede. Du vil knytte sterkere bånd til dine samarbeidspartnere og du vil få mer forståelse hos kundene.

«Hedda Kise er en veldig god formidler. Da hun holdt foredrag, fanget hun hele salen. Anbefaler henne på det sterkeste!»

Nina Hanssen, journalist og gründer av Female Business Innovation Conference

take-lead-nina-hanssen
Se gratis Lead on screen video

«Amatørenes tid er forbi. Det nytter ikke lenger å holde møter hjemmefra på kjøkkenet foran et kamera eller sende ut pressemeldinger.»

Mats Kristensen, CEO og lederutvikler i FRONT Leadership

Design uten navn 2022 08 10T092536.981

Hvis du gremmes når du ser deg selv på opptak, hvordan tror du andre opplever deg? Når du gjør noe feil på kamera, blir feilen ekstremt tydelig. Du risikerer å miste viktige muligheter, samarbeidspartnere og talenter hvis du ikke profesjonaliserer deg foran kamera.

Utfordringen er at mye av det som fungerer i fysiske møter og skriftlig kommunikasjon, ikke fungerer på kamera. Ofte kan det få helt motsatt effekt. Resultatet er at du på et blunk, kan miste troverdighet og tillit. Da får du ikke påvirket, engasjert og istandsatt andre slik du ønsker. Både du og din virksomhet vil tape terreng i en stadig hardere konkurranse i din bransje.

Det er ikke en god følelse å bruke uforbeholdent mye tid på forberedelser til et møte på kamera eller til et video-opptak, men idet kamera er på, så merker du at du likevel ikke når igjennom til den andre siden slik du er vant til. Du føler deg kanskje usikker på en måte som du aldri har kjent før. Du kjenner at du ikke får skapt den nærheten du trenger for at de virkelig lytter til det du har å si. Du skjønner at du ikke får påvirket slik du ønsker.

Problemet er at du ikke vet hva det er du ikke vet. Du vet bare at du må bli god på kamera raskt. Dette kan du nå løse enkelt og greit med LEAD ON SCREEN.

Ta steget inn i fremtiden

Book møte i dag!

Alle fortjener en fantastisk leder.

FRONT Leadership

Fyll ut skjemaet for å booke et møte!