Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i FRONT Leadership AS heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:
FRONT Leadership
Dronning Eufemias Gate 16
0191 Oslo

E-post: success@front.com
Telefon: +47 90 78 25 54

Personvernombud:
E-post: mats.kristensen@frontleadership.com
Telefon: 907 82 554

 

Du har rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet
Du kan når som helst be oss om å rette opp uriktige personopplysninger, eller få lagt til nye opplysninger om du mener de vi har er ufullstendige. Du kan også når som helst be oss om å få personopplysningene dine slettet. I tillegg kan du pålegge oss begrensninger i behandlingen av personopplysningene dine.

Du har rett til å kreve innsyn
Du må legitimere deg for å få rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt (personopplysningsloven §18, 1. ledd). Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg. Send en e-post til success@frontleadership.com om du ønsker innsyn i dine personlige opplysninger.

Når deler du informasjon med oss?
Vi innhenter kun informasjon om deg for å sende deg relevant informasjon du selv ber om. Vi innhenter og lagrer aldri din informasjon uten ditt samtykke, og bruker aldri informasjonen til noe annet enn hva vi har oppgitt.

Eksempler på situasjoner der du deler dine personopplysninger er:

  • Registrerer deg ved å fylle ut et av våre skjemaer på våre nettsider (eks. abonnerer på nyhetsbrev, artikler, kundearrangement eller via et kontaktskjema)
  • Søker på ledige stillinger

Vi vil kun be om personopplysninger som er nødvendige for det aktuelle formålet. Personopplysningene dine lagres så lenge det er nødvendig, eller til vi får beskjed om korrigering eller sletting.

Deler vi din personlige informasjon med andre?
Vi vil aldri selge eller utlevere dine personlige opplysninger til en tredjepart.

Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er gjennom egne avtaler, og er underlagt taushetsplikten. 

Cookies / informasjonskapsler
Cookies er informasjonskapsler som lagres i nettleseren din, og som registrerer hvilke sider du har besøkt. På vår nettside benytter vi cookies/informasjonskapsler for å se hvordan kundene våre bruker nettsidene våre, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer relevante. Cookies er kun knyttet til IP-adressen din, og utleverer derfor ikke andre personlige opplysninger. Når du besøker vår hjemmeside må du huke av for at du godkjenner vår bruk av cookies. Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal registreres når du besøker vår hjemmeside, kan du velge dem bort under «internet options» i nettleseren din.

Tredjeparts cookies
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) utstedt av en tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og tilbud i andre kommunikasjonskanaler. Dette er data basert på innhold og sider du har besøkt hos oss. I tillegg innhenter vi statistikk om hvordan sidene våre blir brukt for å kunne forbedre brukeropplevelsen, og i den forbindelse bruke cookies for å kunne observere hvordan brukerne navigerer seg gjennom nettstedet. Informasjonen i informasjonskapslene vil bli aggregert (anonymisert) før de sendes til tredjepart, som vil si at vi ikke kan identifisere deg som person gjennom denne informasjonen. Tredjepartsaktører vi bruker er Facebook, LinkedIn og Google.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. 

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk og bruk av nettsiden.

Google Ads
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

​Samtykke i bruk av informasjonskapsler
Når du besøker vår hjemmeside må du huke av for at du godkjenner vår bruk av cookies. Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal registreres når du besøker vår hjemmeside, kan du velge dem bort under «internet options» i nettleseren din.

Annonsestyring
Vi benytter verktøy for styring av annonser og for å holde oversikt over trafikk fra betalte kanaler. Verktøyene vi bruker til dette er Facebook Business Manager, LinkedIn Ad Composer og Google Ads. Google Ads brukes for å vise annonsene våre på eksterne nettsider (som for eksempel nettaviser). Informasjonskapslene, eller cookies som de også kalles, brukes for å holde rede på hvilke annonser som vises, telle antall visninger, klikk osv. Dette gjøres på anonym basis, og kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner. Hvis du ønsker at vi ikke skal fange opp disse dataene fra deg, kan du melde deg av her:


Endringer i vår personvernerklæring
FRONT Leadership jobber kontinuerlig med personvern, og vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre denne personvernerklæringen ved behov, og når det er nødvendig for å tilpasse til personvernlovgivningen. Du vil alltid finne gjeldende versjon av vår personvernerklæring her på våre nettsider.