Målet er å gi deg konkrete tiltak

Dersom utfordringene nedenfor er kjent for deg, ønsker Mats å tilby deg en gratis rådgivningstime, med mål om å sette deg på sporet av hva du kan gjøre – helt konkret.

Noen tiltak er enkle og kan iverksettes uten kostnad, mens andre krever systematisk fokus over tid, for å nå de resultatene du og virksomheten trenger. Uavhengig av behovet, tar vi sikte på at denne timen blir nyttig, inspirerende og verdifull.

 

Velkjente og typiske utfordringer 

  • Ledere som ikke tar lederrollen
  • Strategisk kompetanseledelse
  • Utvikling, implementering og forankring av lederstrategi
  • Fagspesialister som forblir spesialister etter å ha gått inn i lederrollen
  • Ledere som fremstår som dårlige rollemodeller for godt lederskap, der de er langt fra å imponere

For å sikre at du og Mats får mest vi får mest mulig ut av denne timen, er det en fordel om du gir Mats litt informasjon i skjemaet til høyre, slik at timen blir effektiv og verdifull for deg. 

Fyll ut skjemaet og få råd

Mats Kristensen er en Fantastisk leder

Vår ekspert på lederutvikling, Mats Kristensen

Du vil møte Mats Kristensen som er CEO og medgrunnlegger av FRONT Leadership. Selskapet har siden oppstart hjulpet flere tusen ledere med å bli bedre og «mer fantastiske». Mats har utviklet lederstrategi for mange titalls av Norges mest anerkjente virksomheter, samt flere hundre lederprogrammer. I 2017 startet han det som nå er Norges desidert største nettverk for lederutviklere, samtidig som han leder tre andre HR-nettverk. Mats er parallelt fagansvarlig på HR-studiet ved Handelshøyskolen BI, medforfatter av HR-boka til Gyldendal, og spaltist i HR Magasinet. Før FRONT Leadership var Mats operativ leder i Forsvaret, før han jobbet 10 år med lederutvikling i GE og Orkla.