Navnet FRONT Leadership speiler at selskapet går foran med det mest effektive ledertreningsopplegget i lederutviklingsbransjen, for å hjelpe kundene å komme i front i sin bransje. Samtlige av våre kunder har kommet tilbake med flere av sine ledere som de ønsker at skal gå gjennom våre programmer, og vi har

Bunnsolide referanser

Det som skiller FRONT Leadership fra andre selskaper, er metoden vi har utviklet for påvirkning og utvikling. Våre ledertrenere er tett på deltagerne over tid, nære og troverdige pådrivere som følger opp deltagerne for å sørge for resultater.

Vi skaper målbare, varige atferdsendringer, til beste for den enkelte leder og for selskapene lederne er tilknyttet.

Våre lederutviklere er ikke bare forelesere, men de er også selv gode ledere som får deltagerne til å prøve hardere og klare mer enn de selv trodde var mulig.

For å sørge for at vi hele tiden er i front med de beste løsningene, investerer vi 10 % av omsetningen hvert år til innovasjon og videreutvikling. Vi hjelper enkeltpersoner som ønsker å øke effektiviteten og sin lederkompetanse og virksomheter som ønsker å styrke lederkompetansen blant sine ansatte. Fra i år tilbyr også selskapet lederutdanning med studiepoeng, gjennom FRONT Leadership Academy og Høyskolen i Kristiania.