Lederutviklingsprogram

Den moderne bedriften er fleksibel og innovativ. Den tilpasser seg ved å ta i bruk ny teknologi og involverer de ansatte i utvikling og innovasjon. Dette fører ofte til nye organisasjonsstrukturer og flere tverrfaglige samarbeidsprosjekter. Med uvante rammer er det viktigere enn noen gang med dyktige og kompetente ledere

 

Designet for alle typer team

Våre lederutviklingsprogrammer er designet for å passe team på alle organisasjonsnivåer (person, avdeling, organisasjon). Med moderne løsninger lar vi deg som leder mulighet til å ta med deg utviklingsprogrammet uansett hvor du er.

Våre lederutviklingsprogram

Slik jobber vi

Front Wheel

Hvorfor FRONT?

Et høyt presterende team presterer best når treneren står på siden for å organisere, legge til rette, støtte og sørge for et godt samspill på laget. Våre lederprogrammer er designet for å gi deg som leder overblikk og personinnsikten du trenger.

Gode grunner til å velge FRONT
settings 1

Metode

Ledertreningen skal være lønnsom for virksomhetene. FRONT Leadership har utviklet en særlig effektiv metode for opptrening av lederkompetanse med målbare resultater.

Les mer om vår metode
layers 1

Gjennomføring

Våre lederprogrammer gjennomføres som en del av arbeidsdagen, og er designet for å integreres sømløst. Ledernettverk og refleksjon står sentralt og vi skreddersyr alle ledertreningsprogrammene etter virksomhetens behov.

Les mer om gjennomføring
Live Leer

«Det perfekte program for travle linjeledere».

Live Leer, Head of Leadership & Learning i Storebrand

PostNord

«Lederne hadde tidligere et fokus på det tekniske i jobben som skulle gjøres, mens de i dag legger langt mer vekt på å skape utvikling gjennom andre, basert på tillit og relasjoner i teamet. En utvikling jeg er stolt av!».

Henrik Sandberg, Opplæring- og utviklingssjef i PostNord

Rune Erland

«Veldig fornøyd over endelig å ha funnet løsningen på lederutvikling»

Rune Erland, HR-direktør i Bilfinger Industrier

SATS

«Ledermuskelen må trenes kontinuerlig som andre muskler, så dette programmet passer oss perfekt!».

Anniken Mørch Fischer, Nordic People Development Manager i SATS