Pressemelding: EY og FRONT Leadership

EY og FRONT Leadership:

– Tar lederutviklingstilbudet til nye høyder

EY har gleden av å kunngjøre et nytt strategisk samarbeid med FRONT Leadership, en anerkjent leverandør av lederutviklingstjenester.

– Med dette styrker vi lederutviklingstilbudet til våre kunder, sier Finn Holm, partner i Workforce Advisory, EY Norge og ansvarlig for det strategiske samarbeidet.

– Vi ser at lederutvikling blir viktigere og viktigere for å komplementere og forsterke tilbudet til kundene våre. Gjennom vinteren har vi utforsket muligheten for å inngå et tettere samarbeid med aktører i dette markedet, og det var slik vi ble kjent med FRONT Leadership, legger Holm til.

Samarbeidet bringer sammen EYs omfattende ekspertise innenfor organisasjons- og endringsledelse, med FRONT Leaderships velprøvde tilnærming og erfaring med å utvikle gode ledere. Målet er å skape unike og skreddersydde tilbud, som gir organisasjoner og deres ledere den nødvendige støtten og verktøyene for å trives og lykkes.

– Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet! Det blir spennende å kombinere vår erfaringsbaserte tilnærming til lederutvikling med EYs helhetlige metoder på tvers av bransjer. EY har dessuten en solid kunnskapsbase, sier Mats Kristensen, daglig leder i FRONT Leadership.

– Når FRONTs og EYs styrker slås sammen, utgjør vi en solid støtte til organisasjoner som må utvikle autentiske og effektive ledere for å møte morgendagens krav, fortsetter Kristensen.

Gjennom samarbeidet vil EY og FRONT Leadership tilby helhetlige lederutviklingsprogrammer til kundene, som omfatter alt fra individuell coaching og strategisk rådgivning til større program for leder- og ledergruppeutvikling. Dette vil gi organisasjoner i alle sektorer enda bedre muligheter til å utvikle nøkkelkompetanse som lederskap, kommunikasjon, endringsledelse og teamutvikling, som igjen vil bidra at kundene våre kan skape enda bedre resultater.

– Samarbeidet med EY gir oss tilgang på ressurser, verktøy og metoder som vil levere økt verdi til våre felles kunder. Samarbeidet åpner dessuten for flere og mer tilpassede løsninger til et større marked både nasjonalt og internasjonalt, sier Kristensen.

– Vi ser på Front Leadership som en meget god samarbeidspartner. De har både sterke fagpersoner og referanser innenfor lederutvikling, og i tillegg har vi felles verdier og ønsker for hvordan vi vil tilføre verdi til kundene våre. Derfor er vi begeistret for å inngå dette samarbeidet, sier Holm.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Andreas R. K. Jacobsen, presserådgiver, EY Norge E-post: andreas.r.k.jacobsen@no.ey.com

Telefon: 473 49 518

Sandra Blichner, markedssjef, FRONT Leadership AS E-post: sandra@frontleadership.com

Telefon: 986 78 773

Markedsrapport 23