Nye ansatte i FRONT Leadership

2021 har vært et svært godt år for FRONT Leadership som fikk 30 nye kunder og leverer nå lederutvikling til over 80 virksomheter i 27 land på 4 kontinenter. Med ansettelsen av enda en lederutvikler i desember har vi nå også tredoblet antall faste ansatte i løpet av dette året.

Rekrutteringen skjedde etter en omfattende prosess i høst som startet med en litt spesiell utlysning.

Det raste inn med søknader fra 31 lederutviklere som virkelig brant etter å få jobbe med de innovative metodene til FRONT Leadership. Av dem ble 11 invitert til personlighetstest og evnetest. Deretter ble 9 innkalt til første intervju og av dem kom 6 videre til et totimers dybdeintervju. Til slutt sto 3 fantastiske lederutviklere igjen, som alle fikk en relevant case-oppgave hvor de skulle designe et relevant lederutviklingsprogram.

Skjermbilde 2021 12 22 kl. 00.25.11
1635432020314

Denne gangen falt valget på lederutvikler Ingrid Nomme med sin komplementære kompetanse innen kurs og konferanser, smittende engasjement for lederutvikling og bunnsolide digitale erfaring. Hun har høy teknologisk forståelse, er nytenkende og innovativ. Hun har en terapiutdannelse innen emosjonell intelligens og har studert markedsøkonmi, coaching og ledelse, ved Næringskademiet og Høyskolen i Buskerud og Vestfold. Hun kommer fra stillingen som prosjekt- og utviklingssjef i et rent utviklerselskap innen IT, og på fritiden er hun en ivrig seiler og tvilling- mamma.

Men Ingrid er bare den siste i rekken av spennende ansettelser i FRONT Leadership i 2021.

Hildegunn Danielsen

Hildegunn Danielsen ble fast ansatt som lederutvikler 1. november i år. Hun er en erfaren spesialist på ledelse, endringsledelse, lederutviklig og onboarding med over 20 års operativ ledererfaring nasjonalt og internasjonalt. Som siviløkonom fra Handelshøyskolen BI spesialiserte hun seg i organisasjonspsykologi, og hun har blant annet hatt ledende stillinger i Gard og Cargotec/Macgregor. Hildegunn passer perfekt i FRONT Leadership med sitt brennende engasjement for at lederutvikling skal være konkret, nyttig og verdiskapende for hver enkelt leder, samtidig som det skal bidra til å sikre bedriftens strategi og resultat. Deltagerne på hennes programmer beskriver henne som en kraftfull og kvalitetsorientert lederutvikler som henter ut det ekstraordinære i andre og får dem til å sette inn et ekstra gir. Hun er nå programansvarlig for FRONT Leadership i blant annet Agder Energi og Hurtigruta.

Øyvind Tjernæs

Øyvind Tjernæs ble ansatt som lederutvikler 1. november i år, og er blant annet blitt programansvarlig for Postnord. Han er mer allsidig enn de fleste med utdannelse fra befalskolen og politihøgskolen, 20 års erfaring som offiser i Forsvaret, blant annet i flere lederstillinger i Militærpolitet, ved siden av at han i mange år jobbet som dykkerinstruktør.

Med sin mangeårige erfaring med operativ ledelse og planarbeid, nasjonalt og internasjonalt, setter han både søkelys på organisasjonen som helhet og på enkeltmenneskene i organisasjonen. Ved siden av å være fast ansatt som lederutvikler i FRONT Leadership, er han også innehaver og daglig leder av Tjærnes Multiservice som blant annet tilbyr trefelling, fallsikring og arbeid i høyden.

Robert Marsalis

Robert Marsalis ble fast ansatt i FRONT Leadership 1 februar i år etter at han ble sterkt anbefalt av flere av våre kunder. Siden har han rukket å jobbe som programansvarlig i Borregaard, Norske Skog, Altera, Det Norske Veritas, Kongsberg-gruppen og Yingson. Han er en spennende mix av amerikaner, prest, statsviter og NLP-coach med over 20 års erfaring som lederutvikler, team- og organisasjonsutvikler. Blant annet har han tidligere vært seniorleder med ansvar for lederutviklingen i Det Norske Veritas.

Eva Berge Tenorio

Første mars i år ansatte FRONT Leadership en egen salgsdirektør. Valget falt på Eva Berge Tenorio som har over 20 års erfaring med salg og ledelse i hotel- og arrangementsbransjen. Eva er lidenskapelig opptatt av at kunden skal være i front av enhver salgsprosess, er sertifisert prestasjonscoach og har en bachelor i reiseliv og ledelse. Hennes viktigste oppgave er å sørge for at samarbeidet mellom salg og leveranse fungerer optimalt slik at FRONT Leadership alltid leverer de beste løsningene, tilpasset kundens behov og ønsker.

Kristina Vognild

I august ble Kristina Vognild fast ansatt som Customer Coordinator i FRONT Leadership. Jobben innebærer at hun tar seg av administrasjon og kundeoppfølging sammen med vår Customer Success Manager, Sandra Blichner. De organiserer, strukturerer og er svært verdifull støtte både for kundene og lederutviklerne i deres arbeid. Kristina studerer i tillegg og tar en bachelor i HR med spesialisering i teknologi og digitalisering fra Høyskolen Kristiania. Hun har flere års erfaring med salg B2C og er opptatt av å skape gode opplevelser for våre kunder og programdeltakere.

Den sterke veksten ligger an til å fortsette ytterligere i 2022, og det vil komme flere nyansettelser på nyåret. Slik skal FRONT Leadership være i front i utviklingen og møte alle de spennende kundeoppdragene og innovasjonsprosjektene som vi er på blokka for 2022.

Undersøkelse lederutvikling