Bli bedre kjent med
STIAN JENSVOLL

Partner og leveranseansvarlig i FRONT Leadership

Stian Jensvoll er en trygg og løsningsfokusert lederutvikler som alltid har høye ambisjoner for kundene. Det kjekkeste han vet med lederutvikling er å få jobbe med et bredt spekter av individer og bedriftskulturer.

– Dette er for meg et eventyr og en oppdagelsesreise hver eneste gang.

Skrevet av: Janne Vibeke Rosenberg 

Hva kjennetegner en god leder?

En leder som har et klart blikk på det overordnede målet, og som uredd involverer sine medarbeidere, slik at de også kan ta eierskap til å nå det som blir teamets felles mål.

Hva er din styrke som lederutvikler?

Jeg er svært glad for å ha en god erfaringsbase som leder, fordi det gir meg erfaring og perspektiver slik at jeg bedre kan forstå lederen jeg skal støtte. Det er først når jeg forstår lederen jeg står overfor, at jeg kan bruke min faglighet til å støtte vedkommendes utvikling.

Hva er den kjekkeste oppgaven ved ledertrening?

Jeg får muligheten til å jobbe med et svært bredt spekter av individer og bedriftskulturer. Dette er for meg et eventyr og en oppdagelsesreise hver eneste gang.

Hva motiverer deg mest med lederutvikling?

Jeg blir rørt og ydmyk når jeg får muligheten til å oppleve utvikling sammen med andre.

Hvilke fordeler vil du trekke fram ved FRONT Leadership sine lederprogrammer?

Det er avgjørende for oss å være tett på de lederne vi jobber med. Vi kombinerer fysiske møter og digitale kontaktpunkter for å være tett på. Dermed mister ikke lederne dyrebar tid i sin hektiske hverdag. De blir i stedet bedre og mer effektive ledere, samtidig som de gjør lederjobben de er satt til å gjøre.

Hvorfor bør bedrifter investere i lederutvikling?

Jeg tror at vi vil se bedrifter som i økende takt står overfor situasjoner som utfordrer strategi og konsepter. Situasjoner som krever digitalisering eller nye måter å tenke på, og ikke minst medarbeidere med nettopp den spisskompetansen som trengs. Tilstrekkelig lederkompetanse vil være avgjørende for å kunne håndtere denne kompleksiteten.

Les også: Elsker å bidra til andres utvikling

Stian Jensvoll
Partner og leveranseansvarlig i FRONT Leadership

Stian Jensvoll er co-founder partner i FRONT Leadership, og en svært etterspurt ledertrener med erfaring fra en rekke store prosjekter. Han har 20 års erfaring som operativ leder fra Forsvaret, både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har Stian utdanning fra Krigsskolen og bachelor i Management med fokus på endringsledelse fra Høyskolen BI.

Underviser i følgende lederprogrammer:

  • Ny som leder
  • Erfaren leder
  • Ledergruppeutvikling

Topp 5 kvalifikasjoner:

  • Operativ ledelse
  • Avstandsledelse
  • Endringsledelse
  • Individuell coaching
  • Digital læring og utvikling

LEDERTRENING PÅ AGENDAEN GJENNOM ET UTFORDRENDE ÅR FOR SATS

New call-to-action