Foto: Torstein Bøe / NTB

Arendalsuka 2023

Hvordan beholde talentene i din bedrift?

Den yngre generasjonen bytter jobber hyppigere enn tidligere generasjoner. Hvorfor er det slik?

Arendalsuka Møte oss

16. august arrangerer FRONT Leadership og EY et frokostmøte sammen i Arendal. Vi ønsker å belyse utfordringen med å holde på talentene i bedriften, og se nærmere på hvorfor yngre bytter jobb hyppigere enn eldre generasjoner.

Det er kostbart å miste en ansatt. Du mister god kunnskap og erfaringer, en god lagspiller, men ikke minst koster det også bedriften omtrent en årslønn å miste en ansatt for så å ansette en ny. Så hvordan håndterer man denne utfordringen? Handler det om ressurser, dårlige ledere, eller stiller de yngre ansatte for store krav?

I panelet har vi med oss Kjersti Midthun Næss i Norsk Hydro og Ørjan Bøe Thygesen fra Capra Consulting. De skal fortelle oss hvordan store og små bedrifter jobber med å tilby den beste arbeidsplassen for sine ansatte, og hvordan de selv jobber for å beholde unge arbeidstakere over lengre tid.

Mats Kristensen i FRONT Leadership og Finn Holm i EY deltar for å dele sin ekspertise og erfaring som lederutviklere. Hva sier kundene, og hvordan har Mats og Finn løst dette problemet ute hos kunder?

Anders Dysvik er professor i organisasjon og ledelse på BI og vil dele funn fra forskning, i tillegg til en god del faglige råd for hva ledere og HR-ansvarlige kan gjøre bedre i bedriften de jobber i.

Dette frokostmøtet blir moderert av Kathleen Mathisen i Grieg Seafood, som selv jobber hardt for å skape arbeidsplasser man er stolt over og vil bli i lengst mulig.

Kjersti Midthun Næss

Kjersti Midthun Næss

Norsk Hydro

Ørjan Bøe Thygesen

Ørjan Bøe Thygesen

Capra Consulting

Mats Kristensen

Mats Kristensen

FRONT Leadership

Finn Holm, EY

Finn Holm

EY

Anders Dysvik som foredragsholder av ledere som lederutviklere

Anders Dysvik

Handelshøyskolen BI
Kathleen Mathisen

Kathleen Mathisen

Grieg Seafood

Vi gleder oss til å møte kjente og nye fjes på Thon Hotel Arendal onsdag 16. august kl. 08.00!

Ler mer om arrangementet vårt her.

Arendalsuka 2023
Markedsrapport 23