100 nye billetter – TAKE LEAD 2023 gjør plass til enda flere!

Foto: Munchmuseet

TAKE LEAD 2023 ble utsolgt i det opprinnelige konferanselokalet. Nå flytter vi konferansen til Munchmuseet for å gjøre plass til enda flere!

TAKE LEAD 2023 – årets viktigste konferanse

TAKE LEAD er årets viktigste konferanse for ledere og lederutviklere i Norge. Derfor ville vi følge opp suksessen fra i fjor og sørge for at flest mulig får anledning til å bli med på denne lærerike dagen, sier Mats Kristensen, lederutvikler og daglig leder i FRONT Leadership.

Konferansen ledes av Hedda Kise, tidligere programleder i TV2 og NRK. Sammen med Hedda blir det inspirerende og lærerike foredrag fra noen av de fremste fagfolkene innen lederutvikling i Norge.

– Hvordan bruke lederutvikling som et konkurransefortrinn, hvordan mangfold og inkludering er et strategisk virkemiddel i enhver bedrift, og hvordan man bør lede fremtidens generasjoner er noen av de viktige temaene vi skal innom denne dagen, sier Kristensen.

Kristensen vil også presentere en fersk markedsanalyse om lederutvikling i Norge.

Denne dagen vil du ikke gå glipp av – nå har du mulighet til å sikre deg en av de siste 100 billettene før det blir utsolgt for i år!

Gratis inngang til museet

Som deltaker på årets TAKE LEAD får du i tillegg gratis inngang til Munchmuseet hele dagen for å se Skrik, Madonna og Solen etter en dag med læring og inspirasjon. Det er i tillegg mulig å booke bord på Kranen bar – museets rooftop bar med utsikt over hele Oslofjorden! Ta med deg dine kollegaer for en dag med både teambuilding og faglig påfyll på konferansen.

Er du leder eller ansvarlig for lederutvikling i din virksomhet? Meld deg på i dag for en konferanse som gir ny giv, inspirasjon og kunnskap for å løfte din virksomhet til nye høyder.

TAKE LEAD 2024

Markedsrapport 23