TAKE LEAD 2022 tar talentutvikling på alvor

Norges største lederutviklingskonferanse arrangeres torsdag 9. juni i Oslo. På TAKE LEAD 2022 vil du få den nyeste kunnskapen om lederutvikling og praktiske verktøy til å hjelpe lederne dine slik at dere beholder de beste ansatte. Og ikke minst, muligheten til å knytte kontakt med andre engasjerte og dyktige personer i fagmiljøet.

Bli best på talentutvikling – behold talenter og nøkkelarbeidere

Kampen om den beste kompetansen er knallhard. Alle ansatte forventer en fantastisk leder. Har de ikke det, er veien kort til konkurrentene. Å jobbe med lederutvikling har derfor aldri vært viktigere enn nå. TAKE LEAD 2022 samler HR-profesjonelle fra ulike bransjer som tar talentutvikling på alvor.

 

I en hektisk hverdag er det viktig å løfte blikket litt. Jeg gleder meg til å få innsikt i den nyeste forskningen og å dele erfaringer med andre HR-profesjonelle, sier Kjersti Nordmo, HR Manager / Head of Learning & Development i KPMG.

For å utvikle egen kompetanse og å ta med meg verdifull kunnskap tilbake til organisasjonen er jeg opptatt av å delta på arenaer hvor jeg møter andre som er opptatt av HR. Jeg ser frem til å få inspirasjon og nye perspektiver på TAKE LEAD, sier Solveig Risan, HR Manager i Visma.

 

Skreddersydd for å gi et realt kompetanseløft

Konferansier Hedda Kise vil lose oss igjennom en spennende dag med mange høydepunkter på agendaen. Blant annet vil Professor Anders Dysvik dele den aller nyeste forskningen på ledelse og lederutvikling. Som en autoritet innenfor evidensbasert lederutvikling, praktisk HR og innovativ ledelse, vil han gi innsikt som utfordrer status quo – og kanskje også ditt eget tankesett og handlingsmønstre?

Dagen vil ha fokus på talentutvikling og presentere verdifull læring fra de største lederutviklingsprosjektene i året som har gått. I tillegg vil du få innblikk i de mest innovative løsningene for lederutvikling og bli bedre kjent med hvordan du kan hjelpe dine ledere med praktisk lederskap. Avslutningsvis vil det bli en sofaprat med nøkkelpersoner i bransjen om hvordan den nyeste forskningen, praksis og innovasjoner kan brukes videre i din og andres virksomheter.

 

1200x600 ANDERS DYSVIK Take lead 2022 V2 1

Markedsrapport 23