Vil du se foredraget til Tom Georg Olsen «Tillit som strategi: hvordan tjenende lederskap ga konkurransefortrinn» fra Take Lead 2023?

Olsen er nylig avgått konserntjener i IT-konsulentselskapet Miles. Han driver nå eget selskap med tjenester som bl.a foredrag, mentoring, teamutvikling og styreverv. Tittelen Konserntjener, som Olsen valgte seg, har blitt anerkjent som «Norges beste stillingstittel» og det er ikke uten grunn Olsen valgte nettopp denne rollebeskrivelsen. Etter et forskningsprosjekt i samarbeid med NHH og Miles, ble han overbevist om at gode ledere først må bli tjenere. Organisasjonen følger derfor prinsippene til tjenende lederskap, hvor tillit er en av hovedingrediensene. Tillit er strategi i Miles, og på TAKE LEAD 2023 fortalte Olsen om hvorfor det gir suksess.

Tillit på arbeidsplassen innebærer at lederen stoler på egne ansatte, at de har både kompetanse og motivasjon til å gjøre en god jobb. Det er mange gevinster å hente med tillit som strategi, ifølge Tom Georg Olsen.

Fyll ut skjemaet for å få tilgang til videoforedraget