I en tid preget av økonomisk usikkerhet, har FRONT Leadership stått stødig og bidratt til å styrke fokus på ledelse gjennom 2023. Mens mange bedrifter har kuttet ned, har vi klart å opprettholde en stor fremgang. Å tilby lederutvikling på en tilgjengelig og bærekraftig måte har vist seg som vår nøkkel til suksess. Vi har ikke bare tilpasset oss utfordrende endringer i 2023 – vi har også klart å opprettholde «gasellevekst» for fjerde året på rad. Dette er en bragd vi er stolte av – og kommer kun som følge av hardt arbeid og fornøyde kunder.

Av Mats Kristensen, Managing Partner, FRONT Leadership

Våre kunder har lyktes

Når kunden har lyktes, har vi også lyktes. Ofte blir vi både inspirert og imponert over hva våre kunder gjør og får til. Gjennom utviklingsløpene har vi sett resultater som går langt utover tall og statistikker. Fra å gi ny giv til en kommende pensjonist, til å forbedre arbeidsmiljøet og selvledelsen hos deltakerne. Fra å redusere sykefravær og turnover hos ansatte, til å øke trygghet og stolthet i lederrollen. Vårt fokus på praktisk og relevant ledertrening viser tydelig effekt hos alle kunder. De positive tilbakemeldingene fra deltakerne er entydige, og det gir meg tro og energi for fremtiden. Jeg er i nesegrus beundring for alt hva lederutviklerne hos oss legger ned av energi for våre kunder, og hvordan kundesenteret sørger for at detaljer og enkeltpersoner blir ivaretatt hele veien.

To nye strategiske samarbeid

Viktige samarbeid har satt oss på kartet som en global aktør innen lederutvikling i 2023. Vårt nye strategiske partnerskap med EY gir oss ikke bare et bredere spekter av tjenester, men også tilgang til nye og spennende markeder og prosjekter. Sammen gjør vi hverandre sterkere og mer relevante for kunden. Samtidig har vårt samarbeid med Admired Leadership i USA for alvor satt «Executive Coaching» på ledermenyen vår, og samtidig åpnet dørene til et massivt amerikansk marked. Fremover vil vi i stor grad kunne «eksportere» den «skandinaviske lederfilosofi» til nye kontinenter ved bruk av våre særlig effektive metoder for utvikling.

EY og FRONT LEADERSHIP
Arendalsuka 2023

Finn Holm, Partner, EY og Mats Kristensen, Managing Partner, FRONT Leadership

Salgsutfordring ble til salgsutvikling

2023 har vært et år med stolthet og suksess når det gjelder å tiltrekke seg store og solide kunder. Vi har utvidet vår portefølje med etablerte navn som Sparebank1, Tensio, DOF Subsea og Colorline, og i tillegg spennende selskaper som Inmeta og Cegal. Selv om vi hadde utfordringer med salgskapasiteten i første halvår, har tilføyelsen av stjernene Malene Småbrekke og Marthe Pedersen bidratt til å øke salgskapasiteten. I tillegg har de bidratt til å forme 2023 som et opplæringsår, hvor vi har posisjonert oss solid for det kommende året. I 2024 kan vi nå ut til flere virksomheter som trenger bedre ledelse og styring hos seg.

Konsulentprisen 2023

Å bli anerkjent av våre kolleger i bransjen gjennom Konsulentprisen, er en bekreftelse på mange års dedikasjon, innovasjon og kontinuerlige forbedring. Å stå side om side med de største og mest erfarne konsulenthusene og motta denne anerkjennelsen, er en milepæl som gir oss drivkraft til å fortsette vårt harde arbeid. Den gir oss en selvtillit og en trygghet på at vi gjør noe som er veldig bra og som vi skal fortsette med fremover.

Vinner av konsulentprisen 2023

Konsulentprisen 2023!

Fotograf: Kilian Munch

Markedsføringssuksess

Året 2023 begynte brått med TAKE LEAD i festsalen på Munch museet. Norges største lederutviklingskonferanse har til hensikt å bidra til at ledere og virksomheter «tar ledelsen», slik at ledelse blir et fortrinn. Dette var både en kraftanstrengelse og en braksuksess. Konferansen ble dobbelt så stor og med dobbelt så langt program som året før! I tillegg til å inspirere ledere og virksomheter, presenterte vi også Norges mest omfattende rapport på lederutvikling, med fascinerende fakta og innsikter.

Deretter har Sandra Blichner gått inn i rollen som markedssjef med stor iver og kraft. I den rollen har hun satt fart på markedsarbeidet gjennom å utvikle og implementere en målrettet markedsstrategi, noe vi håper og tror at markedet allerede setter pris på.

Informasjon og påmelding til TAKE LEAD 2024 – 14. mars

Front Leadership Take Lead 2023 0010
Front Leadership Take Lead 2023 0177 ARW DxO DeepPRIMEXD
Front Leadership Take Lead 2023 0421 ARW DxO DeepPRIMEXD
Front Leadership Take Lead 2023 0196 ARW DxO DeepPRIMEXD 1
Front Leadership Take Lead 2023 0317 ARW DxO DeepPRIMEXD
Front Leadership Take Lead 2023 0184 ARW DxO DeepPRIMEXD
Lederutviklingsprogram
Front Leadership Take Lead 2023 4822
Front Leadership Take Lead 2023 2703 1
Front Leadership Take Lead 2023 2886
Front Leadership Take Lead 2023 2878
Front Leadership Take Lead 2023 1203 1

Bilder fra TAKE LEAD 2023

Fotograf: Claus Skålevik

Lovende for 2024

Vi går nå inn i det nye året med stor optimisme og forventning. Det er mange spennende kundeprosjekter vi gleder oss enormt til å følge. Det er masse potensial for innovasjon og videreutvikling, og det er mange som ønsker å samarbeide med oss for å skape synergier til beste for alle lederne der ute. Vi står fjellstøtt sammen om at alle fortjener en fantastisk leder. Derfor vil alt vi gjør ha som mål å bidra til bedre lederskap for flere.

Takk for et formidabelt 2023 kjære kunde, samarbeidspartner og kollega! La oss gjøre 2024 enda bedre for alle våre ledere og ansatte der ute!

God jul og et fremgangsrikt nytt år!

2023 - et år for ledelse

TAKE LEAD 2024